fbpx

Amit kínálunk Önnek:

  • Céglogóval ellátott beachflag

  • 1 tárgyalóasztal, 4 székkel

  • Online és nyomtatott kommunikációs felületeken való megjelenés

  • 2 db részvételi jegy

MEETING POINT MEGJELENÉS

Várjuk jelentkezését, amennyiben vállalata a következő területeken működik:

Járműtechnológia

Olyan vállalatok jelentkezését várjuk a járműtechnológia területéről, melyek vasúti járművek alkatrészgyártásával, előkészítésével foglalkoznak.

Például: karosszériamegoldások, hajtástechnikák, csatlakozási megoldások, innovatív termékek, érzékelők, elektronikai és kábelrendszerek stb.

Karbantartás és üzemeltetés

Olyan vállalatok jelentkezését várjuk, melyek termékeikkel és szolgáltatásaikkal hozzájárulnak a vasútipar hatékonyabb karbantartási és üzemeltetési eljárásaihoz.

Pl. világítási megoldások, emelőberendezések és -szerszámok, műhelyfelszerelések, műhelylépcsők és munkaplatformok, innovatív megoldások, robotok stb.

Vasúti infrastruktúra üzemeltetése, építése

A terület minden olyan megoldást magában foglal, amelyre szükség van a vasúti hálózat üzemeltetéséhez (ideértve az állomásokat is).

Például: utastájékoztatási rendszerek, vasútépítési megoldások, felsővezeték-építés, jelző és irányítási technológiák vagy akár tervezési és mérnöki szolgáltatások.

Vasúti járművek belső terei

A személyszállítással foglalkozó kötöttpályás szolgáltatóknak a járművek belső tereinek kialakítása, az ügyféligényeknek való minél teljesebb megfelelés a legfontosabb. Olyan vállalatok jelentkezését várjuk, melyek a belső terek kialakításához kínálnak termékeket, szolgáltatásokat.

Például: ülő és asztali megoldások, WC-rendszerek, ablakok és ajtók, belső világítás és berendezések, szellőzés és légkondicionálás, takarítás stb.

IT- és digitalizációs megoldások

A munkafolyamatok lehető leghatékonyabb működtetéséhez, így közvetve a vállalatok sikeréhez nélkülözhetetlenek az informatikai rendszerek és megoldások. A vasúti ágazatban a járművek és az infrastruktúra kölcsönhatásában zajló összetett folyamatok különleges kihívásokat jelentenek. Olyan vállalatok jelentkezését várjuk, melyek termékeikkel, szolgáltatásaikkal hozzá tudnak járulni ezeknek a bonyolult rendszereknek a hatékony működtetéséhez.

Egyéb szolgáltatások

A vasútiparnak rengeteg további szolgáltatás igénybevételére van szüksége az optimális működéshez. Ezért olyan vállalatok és szolgáltatók jelentkezését várjuk, melyek innovatív mobilitási szolgáltatásaik révén hozzájárulnak a hatékony vasút működéséhez.